Arrangementen

Wilt u met uw tuingroep enkele dagen op reis? Wilt u daarbij niet alleen mooie tuinen bezoeken, maar ook bestemmingen die cultureel, historisch en/of recreatief van aard zijn? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Tuinen kijken is prachtig,  maar het kan ook te veel worden, zeker als je meerdere dagen achter elkaar alleen maar tuinen te zien krijgt; de waardering wordt minder, men is verzadigd.. Daarom is het veel leuker om het programma te variëren. Bezoek daarom niet alleen tuinen, maar ook andere bestemmingen.

Wij kennen vele mooie tuinen in de driehoek Deventer/Zutphen/Apeldoorn en dat stelt ons in staat om een optimaal gevarieerd pakket samen te stellen: of het nu een landschapstuin is, een bostuin, een voorjaarstuin, een rotstuin of een tuin met natuurlijke kunst, het is er allemaal.

De genoemde andere bestemmingen kunnen een geweldige meerwaarde vormen voor uw uitje. Onze tuin De Uiterwaard is centraal gelegen tussen de Hanzesteden Deventer en Zutphen, twee steden die veel te bieden hebben, zoals bijvoorbeeld:

Een vaartocht over de IJssel. Dit kan vanuit Deventer of Zutphen, maar het kan ook al vanuit de haven van onze buren, de familie Reijers. Bij hen kunt u inschepen op ‘de Tram’, zie www.ms-tram.nl

Een wandeling onder leiding van een gids door historisch Deventer.

Hetzelfde kan in Zutphen. Onder de noemer Happen en Stappen wordt u gedurende de wandeling in diverse horecagelegenheden onthaald voor een hapje en een drankje .

In Zutphen kunt u met een fluisterboot over de grachten varen, maar een tocht over de Berkel is ook mogelijk.

In 2015 wordt in het Gorssel het Museum MORE  geopend, een museum voor Modern Realisme.

U kunt uw tuindagen ook combineren met een van de twee evenementen waarmee  Deventer nationaal en internationaal bekend is geworden, namelijk  ‘De Deventer Boekenmarkt’, de grootste in Europa (de eerste zondag in augustus) of het internationaal buitentheaterfestival ‘Deventer op Stelten’, in 2015 van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juli.

Met het bovenstaande kunt u zelf al prima aan de slag, maar we willen u er ook graag bij adviseren.  Denk dan ook aan de bijkomende zaken, zoals een goed lunchadres en een goed hotel. We kunnen u ook de totale organisatie uit handen nemen.